Neulamäen urheilukentät Kuopiossa

Neulamäen urheilukenttien aluesuojaus
Asiakas
Maansiirto E. Huttunen Oy
Projektista
Saaga Rakennus oli mukana toteuttamassa Neulamäen urheilukenttien kunnostusta.
Kategoria

Neulamäen urheilukenttien aluesuojaus Kuopiossa toteutui saumattomasti yhdessä muiden työmaan urakoiden kanssa

Kohteen materiaalit: Elementtiaita, ajo- ja käyntiportit ja nylon suojaverkot

Toimitimme ja asensimme Kuopiossa sijaitseville Neulamäen urheilukentille korkeudeltaan 5 metristä ja UV-stabiloitua polypropeeni suojaverkkoa sekä 5 metriä korkeaa elementtiaitaa, josta 2 metriä on UV-stabiloitua polypropeeni suojaverkkoa. Lisäksi asensimme kohteeseen korkeudeltaan 2 metristä elementtiaitaa ja 1,4 metriä korkeaa elementtiaitaa.

Neulamäen urheilukenttien aluesuojaaminen käsitti kaiken kaikkiaan hulppeat 412 metriä aitaa, kaksi ajoporttia ja yhden käyntiportin. Järjestimme aitojen toimitukset ja asennustyön saumattomasti yhteen muiden kohteen urakointien kanssa, jotta rakennustöitä saataisiin edistettyä mahdollisimman tehokkaasti samaan aikaan. Näin myös asiakkaalle eri urakointien toteutumista oli helpompi seurata ja saada varma kokonaiskuva niiden valmistumisesta aikataulussa.

Asennustyön ensimmäisessä vaiheessa asensimme pelkät aidan ja porttien pylväät. Pesäpallokentän ja tenniskenttien pintojen valmistuttua toteutimme urakan toisen vaiheen, jossa asensimme kaikki aitaelementit, suojaverkot ja portit paikoilleen.

Lisää kuvia