Aluesuojausta ammattitaidolla

Saaga Rakennus Oy

Saaga Rakennus logo

Aluesuojaamisen ammattilainen laadusta tinkimättä – aivan kuin tekisimme itsellemme

Saaga Rakennus Oy on aluesuojaamiseen ja erityisesti elementtiaitojen asennukseen erikoistunut kotimainen perheyritys, jonka ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen asiakkaat ovat luottaneet jo vuodesta 2010 alkaen. Autamme sinua turvaamaan kohteesi huippuluokan aidoilla, porteilla ja puomeilla. Suurin osa asiakkaistamme on maa- ja viherrakentamiseen erikoistuneita yrityksiä, rakennusliikkeitä, kuntia ja kaupunkeja.

Me Saaga Rakennuksella varmistamme sen, että aidat ja portit ovat asennettuna huolella aina sovitussa aikataulussa. Työmme laatu, kestävyys ja aito asiakastyytyväisyydestä välittäminen tarkoittavat, että teemme työtä, josta olemme aidosti ylpeitä. Siksi olemme solmineet lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja omaamme vahvan yhteistyöverkoston – me emme tingi ammattitaidostamme, toimintavarmuudesta tai lupauksesta tehdä työt sataprosenttisesti valmiiksi sovittuun päivään mennessä.

Sama luottamus, ammattiylpeys ja huolellisuus ovat keskeisiä elementtejä myös työporukassamme. Saaga Rakennuksella jokainen meistä on tiimipelaaja, jonka hyvinvoinnista huolehditaan ja ammatillinen kehittyminen on avainasemassa.

Saaga Rakennuksen henkilöstö

Jukka Kuiri
Toimitusjohtaja
Urakkatarjoukset ja myynti
Riitta Kuiri
Ostolaskut

Vepe Oy

Vepe Oy on ollut yksi aluesuojausratkaisujen tuotannon, tuotekehityksen, suunnittelun ja kansainvälisen kaupan lippulaivoista Suomessa jo vuodesta 1934 lähtien. Yrityksen perusvire ja koko toiminta perustuvat vahvaan perheyrittäjyyden henkeen, mikä takaa myös sinulle parhaan mahdollisuuden laadun, muotoilun ja kestävän suunnittelun kaikissa Vepen aitatuotteissa.

Vepen periaatteena on aina ollut yhteistyö rakentajien kanssa ja tänä päivänä yritys panostaakin ennalta ehkäisevään työsuojeluun. Minimoimalla tapaturmariskit työmaalla turvataan meidän työntekijöiden työkyky ja -turva, suojataan yrityksen materiaalista omaisuutta ja tehostetaan työskentelyä.

Vepe Oy:n verkkosivuille

Vepe