Aluesuojausta ammattitaidolla

Saaga Rakennus Oy

Saaga Rakennus logo

Aluesuojaamisen ammattilainen laadusta tinkimättä – aivan kuin tekisimme itsellemme

Saaga Rakennus Oy on aluesuojaamiseen ja erityisesti elementtiaitojen asennukseen erikoistunut kotimainen perheyritys, jonka ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen asiakkaat ovat luottaneet jo vuodesta 2010 alkaen. Autamme sinua turvaamaan kohteesi huippuluokan aidoilla, porteilla ja puomeilla. Suurin osa asiakkaistamme on maa- ja viherrakentamiseen erikoistuneita yrityksiä, rakennusliikkeitä, kuntia ja kaupunkeja. Toimisto- ja tuotantohallimme sijaitsee Pohjois-Karjalassa Kontiolahdella, jossa valmistamme alumiini- sekä teräsrakenteisia aita- ja porttituotteita.

Me Saaga Rakennuksella varmistamme sen, että aidat ja portit ovat asennettuna huolella aina sovitussa aikataulussa. Työmme laatu, kestävyys ja aito asiakastyytyväisyydestä välittäminen tarkoittavat, että teemme työtä, josta olemme aidosti ylpeitä. Siksi olemme solmineet lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja omaamme vahvan yhteistyöverkoston – me emme tingi ammattitaidostamme, toimintavarmuudesta tai lupauksesta tehdä työt sataprosenttisesti valmiiksi sovittuun päivään mennessä.

Sama luottamus, ammattiylpeys ja huolellisuus ovat keskeisiä elementtejä myös työporukassamme. Saaga Rakennuksella jokainen meistä on tiimipelaaja, jonka hyvinvoinnista huolehditaan ja ammatillinen kehittyminen on avainasemassa.

Yhteystiedot

Jukka Kuiri
Toimitusjohtaja
Urakkatarjoukset, myynti ja työnjohto Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
Marko Silvennoinen
Työnjohtaja
Urakkatarjoukset, myynti ja työnjohto. Etelä- ja Länsi-Suomi
Riitta Kuiri
Ostolaskut ja taloushallinto